Изберете страница

LR Aloe Vera Магическа бълбукаща маска – твоят помощник за добра хидратация и детоксикация с бълбукащ ефект!

Стресът, нездравословното хранене и замърсеният въздух са основните причинители за кожни проблеми. Често грижата за кожата е трудна задача. Въпреки, че полагаме определени усилия и ползваме различни продукти за красота, винаги се намира наша приятелка, чиято кожа е чиста и гладка без да полага специални грижи. Възможно е обаче да има неща, които правите погрешно в грижата за лицето, което води до проблеми с акне, суха, мазна или чувствителна кожа. Ето няколко грешки, които да избягваш:

Ексфолираш кожата си твърде често

Ексфолирането спомага увеличаването на обмяната на клетките. Въпреки това, ежедневното ексфолиране може да раздразни кожата ви. Ексфолирайте кожата си няколко пъти седмично и увеличете, ако е необходимо.

Не почистваш лицето си преди лягане

Непочистването на лицето вечер преди лягане бързо може да навреди на кожата ви, тъй като гримът навлиза във фините линии на кожата, което не и позволява да премине през нощния цикъл на възстановяване. Дори и да не носите грим е важно вечер да почиствате кожата си от замърсяванията, натрупали се през деня, с мляко за лице. За тонизирана и свежа кожа, използвайте в комбинация с избистрящ тоник.

Не знаеш в какъв ред да използваш продуктите си

Нанасянето на продукти в правилния ред е от изключителна важност за извличането на максимума от ежедневната грижа за кожата. Например, серумите са предназначени да проникват дълбоко в кожата, докато SPF продуктите остават на повърхността и не е желателно да нанасяме първо тях.

LR Магическа бълбукаща маска успешно почиства и отстранява мъртвите клетки от кожата на лицето! С екстракт моринга, джинджифил и алое вера, което дълбоко хидратира сухата кожа.

LR Магическата маска бълбука, пощипва, а балончетата пукат! Чудесен начин да се забавлявате докато се грижите за здравия вид на кожата си.

Повече за грижата за лице виж тук:

 

  • aloe_vera_maghichieska_blbukashcha_maska Магическа бълбукаща маска

    LR Магическа бълбукаща маска за разкрасяване с Aloe Vera – 20789

    41.90лв.
×