Изберете страница

С наближаването на декември често започваме да се чудим какъв коледен подарък да изберем за своите близки, приятели и колеги. Всеки търси най-подходящия подарък, с който да зарадва своя любим. Някои хора залагат на практични подаръци, които техните получатели могат да използват в ежедневието си.
Представяме ти нaшите коледни продукти, с които да подариш спа преживяване:

За тялото и душата – LR Winter Soul Limited Edittion

Потопете се в магическия зимен свят с 100% натурални етерични масла за вашето благосъстояние!

Ако имате нужда от релакс, лимитираните продукти Winter Soul ще ви помогнат да се отпуснете в благотворния оазис в комфорта на дома ви! Приятните аромати на ванилия, мандарина, джинджифил и сандалово дърво ще ви дарят с празнични моменти и усещане за уют!

Подарете си усещане за топлота с новите ни единични масла от карамфил и мандарина! Те също като останалите ни масла могат да се използват с аромалампа или дифузер, както и с LR подхранващо базово масло.

За парти настроение и празнична магия

Отпразнувайте коледните празници със Sparkling Sensations – луксозна лимитирана серия за грижа за лицето и тялото. Sparkling Sensations с биоекстракт от грозде и Алое Вера енергизира кожата и й подарява сияен блясък.

Трио за почистване и грижа с приказен аромат

Огледалце, огледалце на стената,… коя е най-красива на земята? С лимитираната зимна серия можете да поглезите кожата и косата си с аромат, който ще ви накара да се почувствате като в любимата си приказка.

Звездни аромати за магически моменти

С бляскавите аромати на знаменитостите ще се почувствате като истинска звезда. Невероятните ароматни композиции на Bruce Willis и Guido Maria Kretschmer придават неустоимо харизматично излъчване.

Подарете изключителни моменти, наситени със специален и запомнящ се парфюм!

Празник на сетивата

Нашите лайфстайл парфюми за жени и за мъже подчертават по деликатен начин индивидуалното ви излъчване. Бестселърите ни Jungle Man и Femme Noblesse определено трябва да бъдат под всяка елха.

Магическа силна грижа за мъже

Вашето дуо за привлекателен и поддържан външен вид: новият лимитиран комплект за грижа за лицето със силната комбинация от 50% Алое Вера, екстракт от листа от баобаб, кофеин и биоекстракт от джинджифил – за истински силен старт на деня. А за тялото, косата и брадата – продуктите с витализиращ биоекстракт от хмел, хидратиращо Алое Вера и мъжествен дървесен аромат.

Алое Вера за сияйна кожа

Благотворна грижа с чист гел от Алое Вера и натурални растителни екстракти за сухата и изтощена кожа на лицето. Богатите хидратиращи текстури създават вълшебен защитен филм върху кожата.

Aloe Vera Комплектът за грижа за лицето с Дневен и Нощен крем, както и Серум за лице за 24-часова хидратация е отлична идея за коледен подарък.

Трите базови продукта за ежедневна грижа за лицето снабдяват кожата със дълбока хидратация, което по естествен начин я кара да сияе.

Зимна грижа за деца

Открийте снежния свят на бялото мече Лило и се забавлявайте с миенето на ръцете с лимитирания течен сапун под формата на пяна. С Магическата блестяща паста за зъби и 3в1 Душ гела, шампоан и балсам, ежедневната грижа за тялото е истинско забавление.

Вашите перфектни помощници през зимата

Сгряващият билково-плодов чай и витамини за грижа отвътре и антибактериална грижа за кожата отвън също са добра идея за коледен подарък. Така вие и вашите любими ще бъдете добре подготвени за зимния сезон, за да му се наслаждавате безгрижно.

×