Изберете страница
Красива кожа

Подобрете външния вид на кожата си тези пет супер храни

За да имате красива и здрава кожа, правилната храна е от съществено значение. Някои храни се отличават със специални свойства, които могат да подобрят външния вид и здравето на кожата ви. Ето петте супер храни, които трябва да опитате:

1. Авокадо

Авокадото е богато на здравословни мазнини, витамини и антиоксиданти, които хидратират кожата и й придават еластичност. Редовното консумиране на авокадо помага за намаляване на бръчките и подобряване на тена.

2. Сьомга

Сьомгата е източник на омега-3 мастни киселини, които подхранват кожата и подпомагат нейната регенерация. Тази супер храна помага да се запази младежкият вид на кожата и да се намали възпалението.

3. Ягоди

Ягодите са пълни с витамин C и антиоксиданти, които стимулират производството на колаген и подобряват еластичността на кожата. Те помагат за предотвратяване на бръчките и придават свеж и младежки вид на кожата.

4. Орехи

Орехите съдържат високи нива на витамин E и мастни киселини, които имат антиоксидантни свойства и подпомагат борбата с преждевременното стареене на кожата. Консумирането им помага за поддържане на здрава и младежка кожа.

5. Зелен чай

Зеленият чай е богат на катехини, които имат антиоксидантно действие и помагат за борбата със свободните радикали, причинители на преждевременното стареене на кожата. Питете зелен чай редовно, за да се насладите на здрава и красива кожа.

Добавете тези супер храни към вашата диета и ще забележите значителна промяна във външния вид и здравето на вашата кожа. Помогнете на вашата кожа да изглежда красива и младежка, като ги включите редовно в хранителния си режим.

Забележка: Преди да промените вашата диета или включите нови храни, винаги се консултирайте с вашия лекар или диетолог, за да се уверите, че са подходящи за вас.

Ето начин да имате петте така желани фактора за красота:  младежки вид, чиста кожа, стегнато тяло, силна коса и здрави нокти.

LR 5 в 1 Еликсир за Красота за Младежко излъчване

Научно доказано действие

1. Младежки вид с по-малко бръчки

  • Намаляване на бръчките благодарение на витамин C и колагенови пептиди с дълбокопроникващо действие.
  • 15% повече еластичност на кожата благодарение на ефективни колагенови пептиди
  • Гел Алое Вера, екстракти от червен портокал, радиола и зелен чай защитават от основните причини за стареене на кожата като например UV-лъчите.

2. Чист, здрав вид на кожата без раздразнения

  • Защита от външните влияния на околната среда благодарение на екстракт от синя боровинка и витамин Е.
  • Подобрена функция и пигментация на кожата благодарение на висококонцентрирани витамини А, Е, тиамин, рибофлавин, ниацин, витамин B6, биотин, витамин B12, витамин C и цинк като есенциален микроелемент.

3. По-стегнато тяло с по-малко целулит

  • Колагенови пептиди повишават плътността на кожата и доказано намаляват целулита.
  • Медта и гелът от Алое Вера укрепват съединителната тъкан.

4. Силна, блестяща коса

  • Биотинът укрепва косата и я изгражда отвътре.
  • Медта осигурява нормална пигментация на косата и й придата здрав блясък.

5. Здрави, твърди нокти

  • Колагенови пептиди доказано ускоряват растежа на ноктите. Уврежданията на ноктите намаляват с до 42%.
  • Цинкът укрепва ноктите.

Комплектът съдържа 30 дози по 25 мл всяка.

Начин на прием: по 1 доза всеки ден!

Полезна статия: Алергиите остават в миналото! Ето няколко начина за справяне с тях!

Присъединете се към нашата Facebook общност!

×