Изберете страница

Body Mission – Пътят към желаното тегло

Копнеете да се чувствате и да изглеждате добре в тялото си? Искате да се отървете от ненужните килограми или пък да премахнете последните останали мазнинки в тялото си?

Body Mission LR LIFETAKT е идеалното за вас решение, за да постигнете желаната самоувереност и перфектно тегло.

Отново се чувствайте добре в тялото си!

https://youtu.be/C2u-upjEWEk

Затворете очи и си представете, че сте пред огледалото и това, което виждате много ви харесва – тялото ви е привлекателно и излъчва невероятна увереност. Ако се стремите към това, не спирайте да вървите в тази посока и ще установите, че си струва.

Няма значение дали искате просто да се отървете от няколко ненужни килограма или да свалите значително с няколко размера.

За сватбата, след майчинство или за някое важно събитие – страхотно ще е да имате едно ново невероятно усещане за тялото си, като за начало на фаза от живота ви. За да изглеждате добре на плажа през следващото лято е възможно да имате нужда от малко помощ.

Искате да постигнете желаното от вас тегло лесно? BODY MISSION LR LIFETAKT. Вашият всекидневен плюс за едно ново, привлекателно усещане за тялото.

Body Mission LR LIFETAKT ви съпътства в продължение на 28 дни по пътя към теглото, в което ще се чувствате добре. Получавате съдействие в три направления:

Заместване на храненето: С Figu Active е лесно за вас да замените две от трите основни хранения през деня. Супите, шейковете и блокчетата се приготвят бързо.

Помощници за диетата: Pro Balance и Protein Power – вашите помощници за диетата ви подкрепят, доставят ви с хранителни вещества и подпомагат изграждането на мускулатурата. В добавка билковият чай помага да се снабдите с течности без калории.

Инструктор за отслабване: Получавате изключителен онлайн достъп до вашия личен инструктор за отслабване със седмично меню, вкусни рецепти, проследяване на теглото, споделяне на резултатите, фитнес видеа и много още.

Отслабването с Body Mission никога не е било по-лесно. Започнете сега!

Базово решение

Body Mission 28-ДНЕВЕН КОМПЛЕКТ

Желаното тегло aloelife.net

Желаното тегло aloelife.net

Желаното тегло aloelife.net

Желаното тегло aloelife.net

Индивидуални допълващи продукти

Хубаво е по време на диетата да се храните разнообразно и вкусно. Още по-хубаво е да имате важни съюзници на ваша страна, които да ви помагат да превърнете доброто намерение в гарантиран успех. С Базовото решение имате всичко, от което се нуждаете, за да отслабнете вкусно и здравословно и просто да изглеждате по-добре.

Препоръчваме ви и нашите допълващи продукти, които ще ви помогнат самостоятелно за постигане на целта. Aloe Vera Гелът за пиене с вкус на праскова подпомага енергийния метаболизъм и намалява умората и изтощението. Fiber Boost ви снабдява с фибри, които създават усещане за ситост за дълго. Не изпускайте целта от очи: тяло, в което се чувствате добре и се харесвате.

Изпитвате силен глад непрекъснато?

Напитката Fiber Boost с високо съдържание на фибри ви засища добре.

Желаното тегло aloelife.net

Желаното тегло aloelife.net

Искате да подсилите метаболизма си?

Aloe Vera Гелът за пиене с вкус на праскова подпомага енергийния ви метаболизъм. Освен това е с приятен сладък вкус и е без добавена захар.

Желаното тегло aloelife.net

Желаното тегло aloelife.net

Желаното тегло aloelife.net

Желаното тегло aloelife.net

Експертни съвети

„За всички, които искат нещо повече от броене калории, препоръчвам цялостната концепция на Body Mission. С продуктите Body Mission отслабването е лесно и вкусно. Личният онлайн инструктор за отслабване, който ви придружава по време на вашата Body Mission, превръща диетата в детска игра. След като се регистрирате, той ви подкрепя през 28-те дни с вкусни хранителни планове, фитнес видеа и силна общност от други отслабващи, които ви мотивират със своите лични успешни истории.“

Д-р Свен Верхан, експерт по хранене

ВАШИЯТ ЛИЧЕН ИНСТРУКТОР ЗА ОТСЛАБВАНЕ ВИ ОСИГУРЯВА ТРОЙНА ПОДКРЕПА.

Хранителни рецепти и планове

Започнете вашата Body Mission и следвайте добре обмислен хранителен план: 28 дни по 3 засищащи хранения на ден. Комбинирайте две хранения с продукти Figu Active с едно обичайно хранене – изберете сами дали да го приготвите за обяд или вечеря. Комбинирайте храненията така, както ви пасва най-добре. Вкусните и здравословни рецепти и менюта на сайта са в три варианта: вегетариански, с месо и риба или смесен.

Мотивация

Мотивацията е най-важна, когато се захващате с нещо. Прочетете успешните истории, публикувани на сайта. Докато следите теглото си, използвайте възможността да се мотивирате и вдъхновите от успехите, постигнати от другите в общността на Body Mission.

Фитнес & физическа активност

Хубавото на физическата активност е, че може да се превърне в навик. Ако успеете да я включите във всекидневието си, тя скоро ще стане естествена част от него. Фитнес видеата на body-mission.com са ефективни и са подходящи за начинаещи. Преоткрийте удоволствието от физическата активност и радостта от новото усещане за вашето тяло скоро ще последва!

Виж нашите предложения ТУК!